Zweefparasol Trends 2018

Het is bijna tijd voor voorjaar. Dat betekent dat de zon eindelijk weer doorbreekt. Tijd voor schaduw! Je kunt voor schaduw in je tuin zorgen door bijvoorbeeld een mooie zweefparasol te plaatsen. Lees hier alles over de nieuwste zweefparasol trends van 2018.

De nieuwe collectie zwevende parasols

De nieuwste collectie zweefparasols van 2018 is nu al binnen in de tuinmeubelwinkels. Wat is eigenlijk een zweefparasol? In tegenstelling tot oudere modellen tuinparasols, staat bij een zweefparasol, de standaard, een beetje gebogen aan de zijkant. Zodanig dat deze nooit in de weg staat. Heel erg handig voor de plaatsing bij een tuinset of loungeset. De nieuwste collectie zweefparasols bestaat uit:

Luxe design zweefparasols: de topcollectie zweefparasols bestaat uit stijlvolle modellen die gemaakt zijn met extra stevige materialen en een opvallende styling. Denk bijvoorbeeld aan vierkante of rechthoekige parasoldoeken en extra luxe outdoor stoffen. Deze zwevende parasols zijn extra luxe en gaan uiteraard jarenlang mee. Voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Big Pole Hawaii, een extra luxe variant van de ‘gewone’ Hawaii parasol.

Populaire Hawaii zweefparasols: het middensegment in de zweefparasol collecties wint aan populariteit de afgelopen jaren. Een bekend merk is bijvoorbeeld Garden Impressions zweefparasols. Dit merk is al jaren marktleider in dit specifieke segment en heeft bijvoorbeeld met de bekende Hawaii zweefparasol, ook zeer goede beoordelingen gehaald bij de Consumentenbond. Sindsdien is dit populaire model ieder jaar weer verbeterd.

Budget zweefparasols: er worden anno 2018 nog maar weinig standaard parasols verkocht, met de steel in het midden. Want voor hetzelfde bedrag heb je tegenwoordig al een budget zweefparasol, die ook gewoon prima qua kwaliteit is. Er zijn vele zweefparasols te koop in leuke trendy kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de Athene Zweefparasol.

Een hangparasol onderhouden

In principe heeft een zweefparasol weinig onderhoud nodig. Deze producten zijn immers gemaakt voor gebruik buitenshuis. Mocht je het outdoor doek willen schoonmaken van de hangparasol, dan zijn daar tegenwoordig goede reinigers en impregneermiddelen voor te koop. Deze versterken bovendien de outdoor stof. Daarnaast is het verstandig om een hoes om een zweefparasol heen te doen wanneer deze niet wordt gebruikt. Let erop dat het parasoldoek droog is voordat de hoes er omheen gaat.

Een aanbieding zweefparasol online kopen?

Online kan je heel gemakkelijk een hele collectie zweefparasols doorklikken en alles vergelijken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de demonstratiefilmpjes om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden van zweefparasols. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kijk je natuurlijk ook altijd naar de zweefparasols die online in de aanbieding zijn. Bijvoorbeeld bij de tuinmeubelspecialist Tuinmeubelland.nl. En mocht je toch liever een hangende parasol in het echt willen bekijken? Dan ga je gewoon naar één van de drie megastores. Kortom: laat het voorjaar maar komen.

mrt 26, 2018 | Posted by in blog | Reacties uitgeschakeld voor Zweefparasol Trends 2018