Black & Decker cirkelzaag

De Black & Decker cirkelzagen zijn wel redelijk bekend onder de klussers. De producent Black & Decker produceert namelijk handcirkelzagen, welke erg populair zijn bij doe-het-zelvers. Toch biedt deze producent over het algemeen weinig verschillende cirkelzagen aan. Maar heeft Black & Decker dan wel cirkelzagen welke jouw voorkeur hebben? Dat ligt vooral aan jezelf, want wat verwacht je eigenlijk van dit merk? Allereerst heeft Black & Decker wel cirkelzagen die redelijk goedkoop zijn en daardoor uitermate geschikt voor thuisklussers. Mocht je op zoek zijn naar zo’n soort cirkelzaag, dan ben je bij Black & Decker aan het juiste adres. Meer weten over Black & Decker? Lees dan snel verder.

Black & Decker kwaliteit

De kwaliteit van Black & Decker is in vergelijking tot merken, zoals Bosch, gewoon prima. Het bedrijf heeft dan wel niet een breed assortiment aan cirkelzagen. Toch zijn de cirkelzagen die ze hebben van een degelijke kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de bekende KS 1500 LK van Black & Decker. Geleverd met koffer en vaak als aanbieding te vinden op het internet. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de garantie, want Black & Decker geeft een garantie van maar liefst 2 jaar. Het is daarom wel duidelijk dat Black & Decker achter hun product staan! Want wie geeft er nou 2 jaar garantie als het product van slechte kwaliteit is?

Black & Decker assortiment

Het assortiment van Black & Decker is beperkt, zoals al eerder werd verteld. Toch blijven er nog wel wat handcirkelzagen over. Deze handcirkelzagen zijn redelijk populair bij klussers en worden daarom ook best vaak verkocht. Echter blijft Black & Decker concurreren met zijn grote rivaal Powerplus, welke namelijk een soortgelijke prijs- kwaliteitsverhouding hanteert. Misschien heeft Black & Decker zich om deze reden wel deels teruggetrokken uit de zaagmachine markt? We zullen het waarschijnlijk nooit weten, maar wat we wel weten is dat de zaagmachines van Black & Decker wat betreft hun functies het meer dan waar maken.

mei 2, 2016 | Posted by in blog | Reacties uitgeschakeld voor Black & Decker cirkelzaag