Cando buitendeuren

De sfeer van je huis wordt meebepaald door de keuze van de buitendeur. Als mensen gaan verbouwen of een huis kopen dan gaan ze ramen en deuren nodig hebben. Deze twee elementen worden samen gekocht omdat ze de harmonie tussen ramen en deuren willen benutten. Cando buitendeuren zijn stijlvolle deuren die in verschillende stijlen kunnen worden gekocht. Het merendeel van de deuren zijn bedoeld voor moderne woningen. Cando wil eigenlijk dat hun buitendeuren een soort van eyecatcher zijn voor het huis. Hun catalogus is enorm en hebben voor elk e stijl wel de gepaste deur. Ook is het mogelijk om buitendeuren op maat te laten maken.

 

Buitendeuren service

De bedoeling van een buitendeur is dat ze dieven en andere ongewenste personen uit het huis weert. Omdat een buitendeur plaatsen niet zo simpel is, heeft Cando een extra service. Zij komen de opening opmeten. Ze maken vervolgens van die afmetingen de deur compleet met een veiligheidspakket. Op deze manier ben je er 100% zeker van dat de deur ook echt veilig is en in orde. Als laatste afwerking zorgen ze er automatisch voor dat er geen tocht meer door kan. Gaatjes of dergelijke kan heel vervelend zijn in de winter.

 

Veiligheidspakketten Cando buitendeuren

Om ervoor te zorgen dat ongewenste bezoekers het flink moeilijk krijgen om je huis binnen te komen, biedt Cando tegen een kleine meerprijs verschillende veiligheidspakketten aan. Het pakket wordt voorzien van een aantal boringen en frezingen om het deurportaal met de sluitingen te monteren. Naast dat alles maak je de deur volledig af met een bijpassende briefplaat en tochtborstel. Een Cando veiligheidspakket bestaat onder andere: een deurbeslag, een driepuntsluiting, scharnieren met een dievenpen en boringen en frezingen.

 

Cando moderne buitendeuren

De moderne buitendeuren van Cando hebben een strakke vorm die vrijwel in elk interieur past. In de serie van moderne buitendeuren vind je zowel buitendeuren met glas en buitendeuren zonder glas. Het voordeel wat je hebt in je huis met een buitendeur met glas in verwerkt is dat het mogelijk is om zonlicht binnen te krijgen. Die zorgt er dan voor dat de gang warmer is en minder hoeft te verwarmen.

 

Cando buitendeuren van goede kwaliteit

Het gemakkelijkste is de stijl. Je vindt er gemakkelijk een voordeur na keuze die helemaal past bij je huis. De in het oog springende voordeuren zijn onderverdeeld in vier types. De buitendeuren worden allemaal gemaakt van hardhout. Dit heeft als voordeel dat de deuren aanzienlijk lang meegaan en dat de deuren tegen een stootje kunnen. Volgens keuze kunnen de deuren geleverd worden met een briefsleuf. Dat heeft dan weer als voordeel dat je geen brievenbus moet plaatsen vooraan het huis. Als je hulp nodig hebt met de buitendeuren zijn ze er om je met raad en daad bij te staan. Dankzij hun jarenlange expertise en hun veelvuldig experimenteren ben je zo in het bezit van een kwalitatieve buitendeur.

mrt 14, 2018 | Posted by in blog | Reacties uitgeschakeld voor Cando buitendeuren