De inrichting van de bedrijfskantine

De huisstijl die u verder al gebruikt in uw bedrijf wilt u natuurlijk graag over laten lopen in het hele gebouw. Toch bestaat er een ongeschreven regel die aangeeft dat een kantine de plek is waar je eet en het daarom beter niet op de rest van het interieur kan lijken. Het is een apart onderdeel binnen het bedrijf. Erg belangrijk hierbij is ook het kleurgebruik. Zo bevordert de kleur geel de eetlust en is de kleur groen rustgevend.

 

Messen, vorken en borden

Wat niet fijn is voor uw werknemers is dat zij hun eigen bestek mee moeten nemen naar het werk. Het zou daarom erg fijn zijn dat dit al aanwezig is binnen het bedrijf. Zo kunnen er wat kasten staan om dit in te bewaren, maar ook een compleet keukentje. Om te kijken naar zo goed mogelijk advies kunt u kijken of andere bedrijven kunnen helpen. Het bedrijf Ceka Office Group is een bedrijf dat graag samen met u kijkt naar het herinrichten van uw kantine. Ook komen zij deze kantine samen met hun montageteam bij u installeren.

 

Andere handige apparatuur

Denk hierbij aan gemakkelijke apparaten die al uw werknemers kunnen gebruiken zoals een koffie automaat of een koelkast om drinken in te bewaren. Het leuke hiervan is dat u dan alsnog kleuren kunt kiezen die bij het interieur passen. U kunt in plaats van een simpele witte koelkast ook gaan voor een rode of groene koelkast. Dit is natuurlijk geheel in te richten naar eigen smaak en het ligt eraan welke kleur u al eerder heeft gebruikt in de kantine.

 

Efficiëntie

Waar u ook rekening mee moet houden zijn bijvoorbeeld het aantal prullenbakken en de plaatsen waar deze worden geplaatst. Het hoeft niet altijd alleen om de uitstraling te gaan, ook het comfort bij een nieuwe kantine is een erg belangrijk onderdeel.

feb 23, 2017 | Posted by in blog | Reacties uitgeschakeld voor De inrichting van de bedrijfskantine