Geef kantoormeubilair een tweede kans

Wanneer een bedrijf er voor kiest om hun kantoor opnieuw in te richten, gebeurd het vaak dat ook het goede meubilair wordt vervangen. Terwijl dit verouderde meubilair nog in prima staat is wordt het toch weggedaan omdat het niet meer bij het nieuwe uiterlijk past.

Tweedehands kantoormeubilair

Dit gebruikte meubilair kan prima nog een keer gebruikt worden. Bij Officetopper worden deze artikelen goed onder de loop genomen en krijgen nog een tweede kans. De artikelen zijn goedkoper dan wanneer u het nieuw koopt en vaak ziet u niet een dat het al een keer eerder in gebruik is geweest!

Tweedehands artikelen zijn ook perfect wanneer je net een eigen bedrijf begint. Je bespaart hiermee veel geld dat je weer in het bedrijf kunt stoppen.

Indeling van uw kantoor

Wanneer u eigenlijk niet zon heel groot kantoor heeft kunt u het zo efficiënt mogelijk indelen. Door bijvoorbeeld een roldeurkast te plaatsen kunt u uw spullen opbergen, zodat het niet in uw zicht ligt. Hiermee creëert u voor u zelf ook een prettige, rustige werksfeer.

Bij Officetopper vindt u ook veel verschillende bureaus. Wanneer u geen standaard rechthoekig bureau wilt kunt u eens op zoek gaan naar een bureau dat afloopt in een boog. Niet alleen daar kunt u een keuze uit maken, ook hebben de bureaus vaak meerdere kleuren! Dit is ideaal wanneer u een geheel wilt blijven behouden in uw werkplek.

Wilt u een heel kantoor inrichten met gebruikt kantoormeubilair dan kan dit ook. En ook deze artikelen zijn snel leverbaar, voor verkoop goed gecontroleerd, maatschappelijk verantwoord en natuurlijk scherp afgeprijsd.

Kantoormeubilair op maat

Bij Officetopper kunt u er ook voor kiezen om uw kantoor op maat te laten inrichten. Er zullen tekeningen voor u worden gemaakt en bij goedkeuring produceert officetopper uw inrichting. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken.

De showroom en online

Bent u niet zeker over wat u precies wilt hebben, dan kan u ook langskomen in de showroom. U zal dan uitgebreid advies krijgen bij de uitgebreide keuzes die u worden voorgesteld. Daarnaast kunt u ook via de website uw bestelling aanvragen. Op de website kunt u ook een keuze maken uit setjes en losse artikelen.

Wilt u meer informatie over nieuwe en gebruikte kantoormeubelen? Dan kunt u altijd een kijkje nemen op de website www.officetopper.com

nov 10, 2016 | Posted by in blog | Reacties uitgeschakeld voor Geef kantoormeubilair een tweede kans