Tips om je woning in Haarlem te verhuren

Huis verhuren Haarlem

Het is een erg goed idee om je woning in Haarlem te verhuren. Het is een zeer populaire stad, met een gunstige ligging. Haarlem is vooral in trek bij jonge gezinnen en expats. Helaas ben je niet de enige die zijn woning wil verhuren. Er staat op dit moment meer dan driehonderd woningen te huur in Haarlem, dus het is belangrijk dat je jouw woning op de juiste manier op de markt zet. Hoe zorg je er nu voor dat jouw woning snel verhuurd wordt?

Zorg voor een goede verhuurmakelaar

Een goede makelaar plaatst je woning op diverse verhuursites en heeft een groot netwerk. Bovendien zorgt een verhuurmakelaar ervoor dat toekomstige huurders gescreend worden. Zo weet je zeker dat jouw huurders de financiële draagkracht hebben om de huur elke maand te betalen. Een woning verhuren met behulp van een verhuurmakelaar is een snelle en efficiënte manier. Zoek bij voorkeur een verhuurmakelaar die gespecialiseerd is in Haarlem. Zij kennen de stad immers en weten precies hoe ze je woning zo gunstig mogelijk om de Haarlemse markt kunnen zetten.

Maak mooie foto’s

Mensen zijn visueel ingesteld. Zorg dus voor goede foto’s wanneer je je huis gaat verhuren. Tenzij je zelf een professioneel fotograaf bent, is het een goed idee om de foto’s door een professional te laten maken. Overweeg ook om een stylist in te huren, zodat je huis op de beste manier in beeld gebracht wordt. Vergeet ook niet om een paar foto’s van de directe omgeving rondom het huis te maken. Mensen die in een stad als Haarlem willen wonen, hechten veel waarde aan de stad zelf. Laat Haarlem dus terugkomen in je foto’s.

Richt je ook op expats

Haarlem is een populaire stad bij expats. Vooral wanneer ze met hun gezin naar Nederland komen. Dit is logisch, want Haarlem is een mooie stad en ligt lekker dicht bij Amsterdam. Zorg dus dat je woning ook op Engelstalige websites wordt geplaatst en neem een verhuurmakelaar in de arm die ervaring heeft met verhuur aan expats.

okt 26, 2015 | Posted by in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Tips om je woning in Haarlem te verhuren