Veiligheid met plakbanden

Je kent ze zonder twijfel, de zogenoemde biggen- of varkensruggen die je bij parkeerplaatsen ziet. Ze zorgen ervoor dat auto’s niet gaan ‘wildparkeren’, in hun strook blijven en beschermen voetgangers en fietsers. Nu zijn er ook plakbanden van beton te koop. Deze zijn de ideale oplossing voor parkeerproblemen. Auto’s die te ver doorrijden in een parkeervak, om plaatsen af te schermen of voor in een parkeergarage, de betonnen plakbanden zijn overal voor te gebruiken.

Waar te plaatsen

Je kunt de plakbanden neerleggen op een ondergrond van beton of asfalt. Door hun hoogte houden ze auto’s tegen en dit zorgt voor meer veiligheid voor iedereen. De plakbanden zijn bij betonnenplakbanden.nl in verschillende kleuren te krijgen. Je kunt denken aan opvallend geel, neutraal wit of grijs. Het ligt er uiteraard aan in welke omgeving je de plakbanden wilt gebruiken. Het is een goed idee om betonnen plakbanden te gebruiken op plaatsen die slecht verlicht zijn. Denk maar aan een kade. De kleuren zijn zo gekozen dat ze het licht goed weerkaatsen als erop geschenen wordt. Zo blijft de veiligheid optimaal gewaarborgd.

Webshop

Naast plakbanden zijn er in de webshop ook trottoirbanden, jumboblokken, aanrijdbeveiliging, verkeersgeleiders en keerwanden te krijgen. Beton is het ideale materiaal vanwege de stevigheid en duurzaamheid.

jan 12, 2016 | Posted by in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Veiligheid met plakbanden