Zeg vaarwel tegen statische elektriciteit met ESD vloeren

Statische elektriciteit kan om meerdere redenen vervelend zijn. Statische schokken zijn voor mensen al vervelend, maar voor apparaten kunnen ze dramatische gevolgen hebben. In bedrijven waar veel gebruik wordt gemaakt van apparaten is het daarom belangrijk om een antistatische vloer te hebben. Dit voorkomt dat iets of iemand kan worden blootgesteld aan statische schokken. Deze antistatische vloeren vind je meestal onder de naam ESD vloeren. ESD is de afkorting voor Electro Static Discharge. Met andere woorden, met een ESD vloer zorg je ervoor dat de statische ontladingen of opladingen worden voorkomen.

Kies voor Coatingvloer.nl

In Coatingvloer.nl vind je dé partner op het gebied van antistatische vloeren. Dit bedrijf kan diverse uitvoeringen van ESD vloeren plaatsen: van troffelvloer tot instrooivloer. Het ene bedrijf is het andere niet en ieder bedrijf heeft weer een andere soort vloer. De ESD vloeren van Coatingvloer.nl zijn geschikt voor iedere ondergrond. Vraag in ieder geval altijd van tevoren advies. De professionals van Coatingvloer.nl kunnen je namelijk op meerdere gebieden bijstaan met hun ervaring. Niet alleen kunnen ze de ESD vloer voor je plaatsen, maar ze kunnen je ook voorzien van handige tips. Vraag een offerte aan en maak een afspraak voor het plaatsen van je eigen ESD vloer.

Hoe gaat het nu precies in zijn werk?

Om een idee te krijgen van hoe een ESD vloer er uitziet, kun je het beste de foto’s op Coatingvloer.nl bekijken. Het antistatisch maken van een vloer gebeurt als volgt: allereerst is het belangrijk dat de ondergrond volkomen vlak is en dat het is voorbehandeld met een zogenaamde primer. Dan wordt de ESD vloer aangebracht met een geleidende lijm en geleidende strips. Deze bijzonder duurzame vloer is tevens bestand tegen chemicaliën en vloeistoffen. Een ESD vloer gaat daarom ook hartstikke lang mee. Ook geïnteresseerd in een voordelige ESD vloer? Neem contact op met de professionals van Coatingvloer.nl.

jun 8, 2016 | Posted by in blog | Reacties uitgeschakeld voor Zeg vaarwel tegen statische elektriciteit met ESD vloeren