4 voordelen van tapijttegels

Tapijttegels zijn eenvoudig te installeren

Je kunt ze makkelijk zelf aanbrengen op je vloer. Je hebt dus geen dure aannemer nodig die zich over je vloer ontfermd, maar je doet het gewoon lekker zelf. Wat je nodig hebt is slechts een stanleymes, dubbelzijdig tape en ruimtelijk inzicht. Bij veel tapijttegels kan je wel verhuisbedrijf inschakelen waarmee je je tegels eenvoudig van A naar B krijgt

Tapijttegels zijn goedkoop

Tapijttegels zijn minder duur dan andere tapijt opties, als je de installatie zelf doet. Je bespaart op arbeid en levering.  Zij zijn ook beduidend minder duur dan harde oppervlakten zoals een gietvloer of parket.

Gemakkelijk te onderhouden en gemakkelijk te vervangen individuele tegels

Het handige van tapijttegels is, is dat wanneer je een vlek hebt je er gewoon eentje uit kunt trekken en er een nieuwe voor in de plaats kunt zetten. Zo weet je zeker dat je een vlek nooit meer terug kunt zien en gaat je tapijt uiteindelijke een stuk langer mee.

Tip: Zorg er dan natuurlijk wel voor dat je extra tegels besteld, anders zijn ze uiteraard niet te vervangen.

Tapijttegels zijn zeer duurzaam

Naast dat je ze kunt vervangen wanneer er een vlek op kunt die er niet meer uit te halen is. Zijn ze ook nog eens heel duurzaam en slijtvast. De dichtheid van de stof is erg hoog waardoor je minder snel slijtage van bijvoorbeeld voetstappen zult zien op de tegels. Ze zullen daarnaast ook veel minder snel opzetten dan bijvoorbeeld een houten of laminaat vloer.

Als je dus voor een sterke, makkelijke en goedkope vloer wilt gaan, dan is tapijttegel duidelijk de beste keuze.

feb 26, 2019 | Posted by in blog | Reacties uitgeschakeld voor 4 voordelen van tapijttegels